Kanada’da ev döşemek, yeni bir ülkeye yerleşenlerin en büyük endişelerinden biridir. Peki, Kanada’da evinizi en ucuz ve en pahalı şekilde nasıl döşeyebilirsiniz? Bu sorunun cevabını bulmak için Kanada’nın en büyük Türk mobilya zincirlerinden biri olan Berre Mobilya’ya gittik ve mağazanın genel müdürü Yusuf Bey ile görüştük.

Yusuf Bey ile birlikte mağazayı gezerken, en ucuz seçenekleri bulmaya çalıştık. İşte bulduğumuz seçenekler:

1. Oturma Odası Takımı

Mağazada ilk olarak oturma odası takımlarına baktık. Yusuf Bey bize “Mery” modelini tanıttı. Bu model su geçirmez ve leke tutmaz özelliklere sahip. Üçlü, ikili ve bir berjerden oluşan bu takımın fiyatı 1999 dolar.

2. Yemek Masası ve Sandalye Seti

Sonraki durağımız yemek masası ve sandalye setleri oldu. Altı sandalyeli bir yemek masası seti bulduk. Türkiye’den gelen bu setin fiyatı 2800 dolar. Özelliği ise uzatılabilir olması, yani ihtiyaç duyduğunuzda masayı büyütebilirsiniz.

3. Yatak ve Komidin Seti

Evinizin bir diğer önemli parçası olan yatak ve komidin seti için en ekonomik seçeneklerden birini seçtik. Başlık, yatak ve komidinden oluşan bu setin fiyatı 1000 dolar.

4. Halılar

Evinizi tamamlamak için iki adet halıya da ihtiyacınız olacak. Mağazada 200 dolardan başlayan halılar mevcut. Biz iki adet halı seçtik ve toplam maliyet 400 dolar oldu.

Toplam Maliyet

Yukarıda belirttiğimiz en ucuz seçeneklerle evinizi döşemenin toplam maliyeti 6200 dolar. Ancak, Yusuf Bey başka mağazalarda daha uygun fiyatlı ürünler de bulabileceğimizi belirtti. Dolayısıyla, biraz daha araştırma yaparak bu maliyeti düşürmek mümkün.

Sonuç

Kanada’da ev döşemek düşündüğünüz kadar pahalı olmayabilir. En ucuz seçeneklerle 6200 dolara evinizi döşeyebilirsiniz. Tabii ki, daha pahalı ve lüks seçenekler de mevcut. Ancak, yeni bir başlangıç yaparken bütçenizi zorlamadan da şık ve konforlu bir ev döşeyebilirsiniz.

Berre Mobilya’daki deneyimimiz, Kanada’da uygun fiyatlı mobilya seçeneklerinin bulunabileceğini gösterdi. Siz de evinizi döşemek için Berre Mobilya’yı ziyaret edebilir ve bütçenize uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Unutmayın, doğru yerlerde arayarak ve araştırarak kaliteli ve uygun fiyatlı mobilyalar bulmak mümkün.

Videonun tamamı:

*İşBirliği

Yorum bırak